Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁVŠTĚVNÍ KNIHA

dsc_1125-001---kopie-001.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ruda - voriskiada 2015

Dnes rano jsem z mobilu odeslal prihlasku a nevim jestli dorazila dekuji ruda a lus

Jitka - Re: voriskiada 2015

Ahojky Rudo, přihláška dorazila v pořádku. Hned jak se k tomu dostanu, zveřejníme seznam. Děkujeme za zaslání a těšíme se na vás na oba :-) Jitka

ruda a lus - Re: voriskiada 2015

zapoměl jsem napsat lus je kříženec staforda a luisiana

Jitka - Re: Re: voriskiada 2015

Neboj... vy jste nezapomenutelná dvojka, takže u takových stálic už ani není třeba nic moc psát :-) My to víme a jsme rádi, že se k nám rádi vracíte. To je ta nej pochvala :-)

Denisa Kunová - dotaz

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné 13-ti letého psa (čivavu), zařadit pouze do veteránů, nebo zda by bylo možné aby byla mezi kruhem čivav a předvedením veteránu čas, aby si pes mohl oddechnout. Loni to na něj bylo moc jak to měl hned po sobě, je po operaci hlavice kyčle. Děkuji moc za případnou odpověď

Jitka - Re: dotaz

Dobrý den. Měli jsme to v minulém ročníku v připomínkách a rozhodně se budeme snažit uspořádat kruhy tak, aby měli senioři čas na odpočinek. Takže přihlaste se normálně ... :-) Snad se nám podaří vyhovět všem zúčastněným :-)

Anežka - Vořiškiáda

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kdy budete mít na stánkách nějaké informace k letošní vořiškiádě.
Předem moc děkuji

Jitka - Re: Vořiškiáda

Dobrý den. Bude to již brzy :-) Už se na tom intenzivně pracuje :-) Zatím vám prozradím termín - 6.6.2015. Tak si jej zarezervujte :-) Hezký den. Jitka

Soňa - Ratibořské krtkování

Přijďte si užít sportovní den se svým čtyřnohým parťákem na naše "sranda závody". Každý nalezne kategorii, která mu bude vyhovovat. Ať máte štěňátko, amatéra nebo profíka, přijďte mezi nás a užijte si prima den s vašimi chlupáči. http://krtkovani.sportimages.cz/

Vítková - voříškiáda 2014

Dobrý den,jak máte napsány ty výsledky letošní voříškiády,tak jsem tam četla že pes mé sousedky Gigi je fena :-D jen bych chtěla říct že je to pes né fena ;-) ale jinak bych chtěla poděkovat za příjemně strávený den :-)

Jitka - Re: voříškiáda 2014

Díky za upozornění - opraveno :-) A je fajn, že se Vám u nás líbilo :-)

Pilař - poděkování

Velmi se nám líbila Vaše reakce na počasí a jako jedni z mála, jste zařadili medvědy na začátek soutěže. Možná by stálo ještě za úvahu posunout na začátek seniory. Asi trpěli víc než naši medvědi. Ale abych jen nechválil. Kdybych byl netýkavka, jako že nejsem, asi ba se mě dotklo malé p ve výsledkové listině. Navíc jsem dnes četl na jednom foto tablu tento citát: NKDO NENÍ BEZ CHYB, I HOVNO MÁ SVÉ MOUCHY. Ještě jednou díky za krásnéý den.

admin - Re: poděkování

Děkuji za upozornění :-) Co se týká malého písmene, šlo opravdu jen o překlep :-) Opraveno - a snad i napraveno:-) A omlouváme se. S těmi seniory.... příští rok popřemýšlíme, jak to zorganizovat, aby to i pro ně bylo méně náročné. Díky za připomínky. Chybami se člověk učí. :-)

Kristýna - Fotky

Dobrý den, přikládám odkaz na fotky z dnešní výstavy a zároveň mám prosbu.. zjistili jsme že pejskovi se ze stuhy utrhla medaile a nejspíš někde v areálu.. kdyby někdo našel, byla bych moc vděčná a za info a za zaslání.. Děkuji a snad se budou fotky líbit :)

Kristýna - Re: Fotky

http://kikusz.rajce.idnes.cz/7.6.14_Vystava_Vitkov/

admin - Re: Fotky

Dobrý den. Děkujem za foto... O ztrátě medajle víme.. zatím se nenašla. Ale ráno zkusíme ještě pohledat a v případě nálezu určitě dáme vědět :-) Možná by bylo účelné sdělit informaci, ve kterých místech jste se pohybovali či naopak nepohybovali vůbec. V každém případě uděláme, co bude v našich silách:-)

Kristýna - Re: Re: Fotky

Seděli jsme s pejskem v prostoru pod stromy.. z kruhu s ní odešla, pak jsme chvíli seděli pod stromy u plotu a následně jsme odcházeli vlastně přes jednu branku a pak přes tu druhou kolem přejímky.. u auta jsem si všimla že ji nemá tak jsem akorát prošla cestu od auta k potůčku dvakrát a nenašla se.. moc děkuju za pomoc při hledání

Jarda Menčík - Re: Fotky

Medajle se našla, jestli ji chcete, zašlete kontakt.

Jitka - Re: Re: Fotky

Jardo, adresu už mám :-) Kristýno - chcete to poslat poštou nebo máte nějaký jiný nápad? Třeba že pojede někdo ze známých přes Vítkov???

Kristýna - Re: Re: Re: Fotky

Ráno jsem dostala smsku, že mi ji pošlou.. moc děkuju za pomoc při hledání :)



 


POSLEDNÍ FOTKY



DNES JE

Sestavuji aktuální kalendář ...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Počasí Vítkov - Slunečno.cz


ARCHIV

Kalendář
<< květen / 2024 >>


STATISTIKY

Online: 8
Celkem: 725037
Měsíc: 17480
Den: 965