Jdi na obsah Jdi na menu
 


MEZIKLUBOVÉ PŘEBORY 3.KOLO

17.9 2017 proběhlo v Oticích 3. kolo meziklubových přeborů ve sportovní kynologii. 

article preview

17.9 2017 proběhlo v Oticích 3. kolo meziklubových přeborů ve sportovní kynologii. 

Od rána pršelo a dobrá nálada se vkrádala jen pomalu. Stopy na rozmoklém poli přinesly ocenění za NEJLEPŠÍ STOPU Milanovi Koštůrovi se Zoranem, kteří se nenechali rozhodit a zvládli stopu dle ZVV1 za 94 bodů. Ostatní bojovali jako lvi, aby bodíky za jejich výkony byly alespoň o krůček blíž jejich představám. Zdaleka ne všechno se dařilo, jak jsme chtěli. Terka s Airin v úrovni ZZO také chtěly lepší výsledek, ale každý bodík se při zkoušce počítá a je třeba se radovat z toho, co se povedlo. Příště bude zase o kousek líp. Naše barvy hájili ještě Jitka s Benem, Jarda s Betty a Martina zaskočila na poslušnosti se Zoranem. Všichni si vyslechli nemilosrdné, ale "láskyplné rozhřešení" pana rozhodčího a je třeba se z něj poučit.

Díky Vám, kamarádi za odvahu přijít, vidět, zvítězit - aspoň v něčem. Do příštího ročníku se polepšíme, je třeba na sobě pracovat a neusnout na vavřínech...

Cílem této akce není vyhrát, ale zkusit si nanečisto pracovat se psem podle zkušebních řádů,  uvědomit si, kde máme ještě mezery a taky se pomalu zbavovat nervozity před rozhodčím.

A to všechno bylo splněno.

Takže super :-) Všem moc gratulujeme.  

p1110261.jpg

p1110267.jpgp1110277.jpg

 

 

 

 

 

 

p1110262.jpg

 

tereza--3-.jpg

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Meziklubový přebor Otice

 


POSLEDNÍ FOTKY



DNES JE

Sestavuji aktuální kalendář ...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ

Počasí Vítkov - Slunečno.cz


ARCHIV

Kalendář
<< duben / 2024 >>


STATISTIKY

Online: 9
Celkem: 717077
Měsíc: 14431
Den: 752